Петък, 26 Април 2019
Козирог

Дневен хороскоп
Петък 06 Април 2018

2991

Дневен хороскоп - Козирог - 06.04.2018 - Удвоете усилията

Козирозите трябва да са напълно мобилизирани за реализацията си – лична или делова, ако желаят да постигнат целите си. Не липсва благоприятно стечение на обстоятелствата, но без амбициозната ви дейност, то ще отмине неоползотворено.

Пазете се от коварството на враговете. Запазете за себе си онова, което ви кара да се съмнявате и дайте шанс на партньора ви да се изяви. Финансов проект ще ви позволи да изчистите задълженията си, за да не изпадате в зависимост, която може да нарани достойнството ви. В споровете търсете надмощие със силата на мисълта си, а не на емоциите. Ангажиментите ви днес ще са много важни, а крайните резултати – несигурни.

Може да се наложи да отмените някои срещи или преработите актуална задача. Отстоявайте мнението си твърдо, но спокойно. Във ваша полза е да не се поддавате на напрежението. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година