Неделя, 5 Април 2020
Козирог

Дневен хороскоп
Четвъртък 05 Юли 2018

1674

Дневен хороскоп - Козирог - 05.07.2018 - Преодолявате затрудненията

Представителите на Козирог са облагодетелствани днес в служебен план и относно реализацията на парични печалби. Това обаче едва ли ще са причини за демонстрация на ведър вид и спокойствие.

За отбелязване е, че късметът ви е изключително силен и ще преодолеете пречките. Ще фокусирате върху себе си вниманието на много хора, което ще повдигне и без това високото ви самочувствие. Лесно ще създавате нови приятелства и връзки. Работата ще ви отрезви, налагайки ви строг и делови подход към текущите ви задачи. Не се щадете, когато трябва да покажете готовност за взаимопомощ. Вероятно ще се наложи да направите непредвидени разходи, но няма да са толкова сериозни, че да предизвикат тревога.

Запазете спокойствие при контакт с агресивни събеседници. Ако сте с наднормено тегло днес може да започнете да прилагате мерки за урегулирането му. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година