Неделя, 13 Юни 2021
Козирог

Дневен хороскоп
Понеделник 05 Февруари 2018

3973

Дневен хороскоп - Козирог - 05.02.2018 - Бъдете внимателни

Подредеността ви в мислите и работата ще ви помогнат да свършите всичките си задачи за днес. Нищо не ви липсва да получите това, което искате. Достатъчно е да го пожелаете, другото само ще си дойде на мястото.

Активни и много концентрирани трябва да бъдат представителите на зодия Козирог през днешния ден. Бъдете по-овладени в поведението си и мерете приказките си. В прекрасно настроение сте и с удоволствие и нетърпение пристъпвате към обичайните си занимания. Среща с интересна и привлекателна личност ще направи този ден незабравим. Не пропускайте добрата възможност, която ви се открива. Това може да е началото на стабилна и трайна връзка. Не всеки среща такъв човек, а и скоро едва ли ще ви се отдаде подобна възможност. Като цяло денят ще е спокоен, но вашето настроение е по-скоро песимистично.

Виждате фактите от към тъмната им страна и се съмнявате дори в хора, на които принципно вярвате. Намалете контактите и по възможност не обсъждайте въпроси, свързани със собственост. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година