Събота, 24 Август 2019
Козирог

Дневен хороскоп
Понеделник 05 Февруари 2018

3797

Дневен хороскоп - Козирог - 05.02.2018 - Бъдете внимателни

Подредеността ви в мислите и работата ще ви помогнат да свършите всичките си задачи за днес. Нищо не ви липсва да получите това, което искате. Достатъчно е да го пожелаете, другото само ще си дойде на мястото.

Активни и много концентрирани трябва да бъдат представителите на зодия Козирог през днешния ден. Бъдете по-овладени в поведението си и мерете приказките си. В прекрасно настроение сте и с удоволствие и нетърпение пристъпвате към обичайните си занимания. Среща с интересна и привлекателна личност ще направи този ден незабравим. Не пропускайте добрата възможност, която ви се открива. Това може да е началото на стабилна и трайна връзка. Не всеки среща такъв човек, а и скоро едва ли ще ви се отдаде подобна възможност. Като цяло денят ще е спокоен, но вашето настроение е по-скоро песимистично.

Виждате фактите от към тъмната им страна и се съмнявате дори в хора, на които принципно вярвате. Намалете контактите и по възможност не обсъждайте въпроси, свързани със собственост. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година