Неделя, 14 Април 2024
Козирог

Дневен хороскоп
Вторник 05 Декември 2017

3468

Дневен хороскоп - Козирог - 05.12.2017 - Избягвайте кавгите

През днешния ден за промени обикновено се повтарят ситуации от миналото, възможно е да се възобновят стари връзки. Самостоятелните изяви, както и всяка друга добре обмислена работа днес ще ви носи очакваните придобивки.

Добрият вариант във вторник е да действате самостоятелно по целите си. Каквито и да са затрудненията ви днес е сигурно, че няма да ви спрат. Уверено и с нови сили ще се впуснете в надпревара с можещите, доказвайки за сетен път качествата си. А факта, че с открито лице приемате и чуждите успехи ви прави чест. Работете върху намеренията си, бъдещето е пред вас. Ще научите някаква чужда тайна. Не я коментирайте, нито търсете причинно-следствената връзка. Съвсем скоро информацията, която ви е необходима ще ви дойде като „по поръчка“.

 Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!