Понеделник, 20 Януари 2020
Козирог

Дневен хороскоп
Петък 05 Април 2019

1441

Дневен хороскоп - Козирог - 05.04.2019 - Успех, но напрежение и кавги

Няма съмнение, че петък е благоприятен за Козирозите, но има и един неблагоприятен момент, в който ще избухнат противоречия, които в много случаи ще прераснат в кавги.

Последните ще са доста остри и може да предизвикат раздяла с партньор или с човек от социалното обкръжение. Някои от вас са изкушени от примамливо предложение, върху което ще се замислят. Бъдете реалисти и не правете прибързани действия. Имате добри шансове да осъществите замислен проект. Колкото по-скоро се заемете с действие толкова по-лесно ще ви бъде. Не очаквайте чудеса. Не и днес. Днес ще сте толкова ентусиазирани, че нищо не може да ви попречи да изпълните намеренията си.

Денят е подходящ за работа с деца и за спортни занимания. Ако искате да се покажете като великодушни и щедри сега е моментът да го направите. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!


Годишен хороскоп за 2020-та година