Събота, 4 Април 2020
Козирог

Дневен хороскоп
Вторник 05 Април 2016

1840

Емоционална нестабилност

Като възможности за реализация, вторник предоставя чудесни условия, но от тях едва ли ще се възползват повечето Козирози. Липсата на готовност за реализация на задачите се корени в ниво на емоционална разстроеност, което при мнозина по различни причини е твърде високо. Сдържаността ви днес ще се възнагради. Изненадите няма да се харесат на някого, но ще покажете устойчивост и умение да излизате от всякаква ситуация с достойнство. Ще решавате проблеми извън дома, а в къщи ще намирате спокойствието, от което се нуждаете. Трайни финансови постижения.

Днес ще правите нещата с лекота и артистичност. Определено ще сте много убедителни. Чарът ви е най-големият ви плюс. Може да постигнете дори и невъзможното, просто трябва да направите първата крачка. Доверете се на усета си и разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия годишен хороскоп според датата на раждане. Разкрийте тайните на зодиака сега и бъдете винаги една крачка пред останалите!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година