Четвъртък, 28 Май 2020
Козирог

Дневен хороскоп
Вторник 04 Септември 2018

1419

Дневен хороскоп - Козирог - 04.09.2018 - Пазете се от злосторници

Първото, и най-важно предупреждение към Козирозите е – пазете се от зли и коварно действащи човеци, каквито вероятно не е изключено да се намерят и сред тези от най-близкото външно обкръжение.

Плановете, засягащи обществените ви позиции ще имат развитие най-рано след две седмици. Изпреварвате събитията днес и благодарение на упоритата си работа и верен усет успявате да си извоювате печеливши позиции. Имате верни съюзници на своя страна, но всъщност се справяте отлично и сами. Успявате да убедите някой от обкръжението си в нещо, което смятате за правилно. Бъдете сигурни че и други хора ще ви последват.

На някаква дискусия може случайно да срещнете предишни колеги, с които не сте в много мили взаимоотношения. Не позволявайте да ви провокират и да ви подтикват към прояви на грубост. Ще създадете неподходящо мнение за себе си. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Годишен хороскоп за 2020-та година