Четвъртък, 8 Декември 2022
Козирог

Дневен хороскоп
Вторник 04 Октомври 2022

614

Дневен хороскоп - Козирог - 04.10.2022 - Кавги и напрежение

Козирозите ще се сблъскат с трудности днес. Очертават се силни кавги в близкото обкръжение, проблеми от делово естество, а при някои и здравословни. На първо време е необходимо да се възстановите във физически план, след което да укрепите позициите си в нестабилните сфери.

Привлекателно предложение в професионален план ще ви стимулира към самоусъвършенстване, преквалификация или нещо подобно. Колкото по-скоро се заемете с това толкова по-добри възможности ще се открият пред вас. Без излишно напрежение и с много търпение и разбиране успявате да разрешите конфликт между ваши близки, който заплашва да придобие застрашителни измерения. Не е подходящо да се занимавате с уреждане на юридически въпроси или да отстоявате позициите си по съдебен ред.

Ако сте убедени, че няма друг вариант, то по-добре изчакайте, пробвайте по пътя на медиацията. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година