Вторник, 21 Септември 2021
Козирог

Дневен хороскоп
Неделя 04 Юли 2021

586

Дневен хороскоп - Козирог - 04.07.2021 - Високо напрежение

Повишеното напрежение при Козирозите се дължи на нарастналия емоционален дисбаланс и усещането за значителна ментална мощ, която в момента не можете да приложите за деловите си цели и интереси. Състоянието може да се уподоби на “парализация”, причинена от външни сили.

Добре ще е ако стоите настрана днес от всякакви масови мероприятия, които едва ли ще ви се отразят благотворно. Имате възможност да свършите доста полезни неща, затова не губете време в неща, които не си струват. Възможно е да ви се наложи да откажете нещо, предложено ви от ваш колега. Отстоявате докрай интересите си и с това си спечелвате добри позиции. Събитията ще се развиват по странен начин. Първоначално всичко ще се случва бързо и получените резултати ще ви окуражат.

В средата на деня може да придобиете усещането, че буквално „тъпчете на едно място“. Приемете го като подсказка, че трябва да намалите темпото. Като цяло, обаче, постиженията ви ще са видими. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година