Вторник, 7 Февруари 2023
Козирог

Дневен хороскоп
Сряда 04 Юли 2018

1851

Дневен хороскоп - Козирог - 04.07.2018 - Високо напрежение

Повишеното напрежение при Козирозите се дължи на нарастналия емоционален дисбаланс и усещането за значителна ментална мощ, която в момента не можете да приложите за деловите си цели и интереси.

Състоянието може да се уподоби на “парализация”, причинена от външни сили. Не се колебайте да влизате в контакти с хора, с които работите добре. Имате надежди, но е по-вероятно за момента да не срещнете очакваната взаимност. И причината търсете в себе си. Материални придобивки ще повишат настроението ви. В развлечения навън ще намерите забрава от личните грижи и проблеми. Без никакво съмнение в собствените си възможности можете да се захванете за сложните казуси.

Изобретателни сте, логични и ще намерите правилните решения. Бъдете готови да защитите позициите си мотивирано, някой може да се опита да ви злепостави пред шефа. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-