×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Четвъртък, 18 Октомври 2018
Козирог

Дневен хороскоп
Четвъртък 04 Август 2016

2241

Дневен хороскоп - Козирог - 04.08.2016 - Сполука във всичко

Плодотворен и емоционално наситен, четвъртък ще удовлетвори желанията и очакванията на Козирозите. Онези, които не са ангажирани в делова дейност и отдъхват някъде ще направят чудесно пътуване, което ще ги изпълни с впечатления. За делово ангажираните се разкрива шанс за печалби. Добри възможности в делови план ви предлага днешния ден. Предстои ви провеждането на важен разговор с висшестоящ, касаещ бъдещата ви работа. В някои отношения се натоварвате излишно, помислете и за себе си. Любовта ви се усмихва в лицето на човек, за когото едва ли сте предполагали.

Интересен ден, предизвикателен. Поемете отговорност за собствените си постъпки, но не се опитвайте по този начин да манипулирате другите. Отговорност означава да приемете без да обвинявате или да чувствате вина. Може би един от най-трудните уроци, който трябва да преподадете и на останалите.

 


AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година