Четвъртък, 21 Ноември 2019
Козирог

Дневен хороскоп
Събота 31 Март 2018

2706

Дневен хороскоп - Козирог - 31.03.2018 - Леко напрежение

Доста експанзивни, Козирозите са далеч от спокойствието в събота, макар че не е трудно да си го набавят. Това може да се получи по пътя на вътрешната стабилизация.

Прекалено голямо внимание обръщате на различните външни явления, клюки и злословия, което е доказателство за липсата на вътрешен баланс. Голяма част от представителите на зодията са в състояние на постоянно очакване да се случи "нещо". Явно това неспокойствие е плод на безпокойства. Допълнителен фактор са любовните безпокойства. Подредеността ви във всичко се натрапва и без да я афиширате. Нещо повече, на моменти рискувате да отегчите някого с нея. Бъдете по-достъпни, това ще обедините около вас повече хора и успехите ви няма да закъснеят.

Романтичните ви желания ще заинтересуват недоброжелателите ви, внимавайте. За някои дейности, които предвиждате ще се натъкнете на затруднения. Преценявайте обстановката обективно, за да решите заслужава ли си полагате допълнителни усилия. Влиянието на субективния фактор не е за пренебрегване, доверете се на интуицията си. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година