Сряда, 23 Октомври 2019
Козирог

Дневен хороскоп
Четвъртък 30 Ноември 2017

4448

Дневен хороскоп - Козирог - 30.11.2017 - Успех в обществените среди

Успешният ход за представителите на Козирог днес, се свързва с контактите в обществените среди. Това е сферата, която ще ви предостави хубав шанс за реализация на желани цели.

В професионалния сектор се очертават силни противоречия, които в много случаи ще прераснат в кавги. Помислете къде грешите, ако срещате неудачи, макар, че такива са възможни и без да имате вина за това. Със съдействието на близките си успявате да преодолеете значително препятствие. Имате находчиви хрумвания в работата си, които веднага намират приложение. Това ви печели и симпатиите на колегите ви. Мнозина от вас отдавна очакват по-високо възнаграждение и сега е момента да заявят претенциите си открито. Не е изключено да ви поканят на импровизирано парти с приятели.

Не отказвайте, но и не го превръщайте в кулинарно пиршество, след което да трябва да спазвате куп ограничения. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Козирог, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година