Вторник, 26 Май 2020
Козирог

Дневен хороскоп
Събота 03 Март 2018

3150

Дневен хороскоп - Козирог - 03.03.2018 - Силна нервност

Събота е тежка по две причини – сблъсък с делови противници и ярка нервност. Шансът ви за реализация на целите е много силен, а успеете да овладеете нервното си напрежение, вероятността за сполука многократно нараства.

Не водете преговори и не сключвайте споразумения. Така или иначе енергични и амбициозни сте днес и ако насочите усилията си в конкретна насока ще постигнете всичко, което пожелаете. Ще получите материални придобивки, а също и ценни съвети. Решения за ново начало. Не забравяйте да посетите ваш близък, който може би се нуждае от вниманието ви. Ако не е изключително належащо да пътувате, то по-добре е да го отложите.

Избягвайте контактите с непознати, може да станете жетва на измама или на прояви на агресия. Вечерта останете в позната обстановка с близките си, за да стабилизирате настроението. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Годишен хороскоп за 2020-та година