Петък, 3 Февруари 2023
Козирог

Дневен хороскоп
Четвъртък 03 Май 2018

2064

Дневен хороскоп - Козирог - 03.05.2018 - Ново премеждие

Покажете знания и опит, и използвайте познанствата си, за да се справите по-лесно с програмата, която предвиждате за днес. Козирозите разполагат с добри възможности за реализация в материалната сфера, но са склонни да пренебрегнат част от съществуващите фактори.

Последното не е плод на ограничено виждане, а дребна хитрина за удобство, но е рисковано, защото води до самозаблуда, а оттам не са изключени и загуби. Ако оценките и мислите ви не се споделят от повече хора, не унивайте. Не отхвърляйте съветите им и в същото време размишлявайте върху собствените си представи за нещата. Със сигурност ще откриете нещо ново за себе си, което е ценно и може да промени живота ви в положителна посока.

Текущата работа ще ви отегчи и в известна степен изнерви. Променяйте заниманията, за да не стигнете до положението, в което действате на „автопилот“ и да допуснете сериозни грешки. Възрастни роднини ще ви потърсят за съдействие, не им отказвайте. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-