Неделя, 22 Септември 2019
Козирог

Дневен хороскоп
Вторник 03 Юли 2018

1052

Дневен хороскоп - Козирог - 03.07.2018 - Успех, но се пазете

Днес насочете вниманието и силите си върху срочните си задачи, неизпълнението на които би ви струвало средства или забавяне на делата ви.

Денят е благоприятен, а астрологическите фактори подчертават, че ще постигнете успехи в интересуващите ви сфери, но има и противни тенденции, които предупреждават – лоши, подли удари от противници и невероятно лицемерие от хора, с които контактувате всекидневно. Внимавайте! В случай на нужда потърсете съвет от специалист, било в служебен, личен или социален план. Ще си спестите ценно време и нерви, защото е ясно, че не може да знаете всичко. Дискретността ви по отношение на нечия връзка ще помогне, но вие бъдете искрени с партньора си. Ако имате съмнения ги споделете.

Девизът ви за днес трябва да е: по-малко приказки, по-малко проблеми. Първоначално може да ви се стори, че няма да се справите с днешните ангажименти. Уточнете сроковете си и ще разберете, че отговорните дейности не са спешни и можете да се занимаете с по-обикновени.AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година