Понеделник, 4 Юли 2022
Козирог

Дневен хороскоп
Неделя 03 Декември 2017

3530

Дневен хороскоп - Козирог - 03.12.2017 - Емоционална стабилност

Явно е, че през този ден и при Козирозите ситуацията е благоприятна, особено от гледна точка на категоричност и емоционално себевладеене. Все пак избягвайте конфликтите – най-вече тези от делово естество.

Ще навредите на професионалната си стабилност. Добри условия за преговори обаче не липсват. Днес ще имате възможност да помислите как най-добре да постъпите в дадена ситуация, за да извлечете най-много ползи от решението си. Не е характерно за вас да избързвате, затова се захващате само с неща, които имате време да развиете до желания резултат. Особено ползотворни са контактите ви с представители на противоположния пол, които едва ли ще могат да ви откажат нещо. Подредили сте задачите си ясно и отчетливо, но без да си давате сметка за целите и настроението на близките си.

Те може да възразят или да покажат недоволство от прекалената ви самостоятелност. Ако няма възможност да комбинирате интересите, то организирайте им някакво развлечение с цел успокояване на обстановката. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година