Неделя, 26 Септември 2021
Козирог

Дневен хороскоп
Неделя 29 Ноември 2020

684

Дневен хороскоп - Козирог - 29.11.2020 - Семейни тревоги

Неделя ще ви зарадва с успех при реализирането на онова, което сте замислили в служебен или личен план. Чудесно развитие ще имат преговорите, обществените контакти, сделките и договорирането в деловите среди. Известно разочарование е валидно за онези от зодията, които днес ще се разделят с партньор от бизнеса. Друга група от Козирозите ще проведат разговори с роднини относно наследство.

Според обстоятелствата, които формират настоящия момент, неделя се оказва значително начало за вашето укрепване и стабилизация. Денят ще ви стигне за да свършите всичко, което предвиждате. Имате и свободата, и волята и желанието, проявете повече активност. Не пренебрегвайте хората, които са ви помагали да постигнете успеха си, отдайте им дължимото. Простете грешките на близък човек и продължете напред. Ако сте си набелязали скъпи покупки за днешния ден, то изберете такива, които ще ви служат дълго и ще улесняват работата ви. Въздържайте се от разходи за подаръци, луксозни предмети и ювелирни изделия.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година