Сряда, 4 Август 2021
Козирог

Дневен хороскоп
Петък 29 Ноември 2019

1425

Дневен хороскоп - Козирог - 29.11.2019 - Семейни тревоги

Петък ще ви зарадва с успех при реализирането на онова, което сте замислили в служебен или личен план. Чудесно развитие ще имат преговорите, обществените контакти, сделките и договорирането в деловите среди.

Известно разочарование е валидно за онези от зодията, които днес ще се разделят с партньор от бизнеса. Друга група от Козирозите ще проведат разговори с роднини относно наследство. Според обстоятелствата, които формират настоящия момент, петък се оказва значително начало за вашето укрепване и стабилизация. Бъдете честни пред себе си и си отговорете дали ви удовлетворяват отношенията с близките ви. Ако отговорът е не, то помислете за промяна.

Станете по-търпеливи и зачитайте правото им на личен избор, за да не се почувствате изолирани и да съжалявате. Партньорът ви очаква повече активност от вас, приведете се в подходящата форма. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година