Понеделник, 5 Декември 2022
Козирог

Дневен хороскоп
Четвъртък 29 Ноември 2018

1590

Дневен хороскоп - Козирог - 29.11.2018 - Семейни тревоги

Четвъртък ще ви зарадва с успех при реализирането на онова, което сте замислили в служебен или личен план. Чудесно развитие ще имат преговорите, обществените контакти, сделките и договорирането в деловите среди.

Известно разочарование е валидно за онези от зодията, които днес ще се разделят с партньор от бизнеса. Друга група от Козирозите ще проведат разговори с роднини относно наследство. Според обстоятелствата, които формират настоящия момент, четвъртък се оказва значително начало за вашето укрепване и стабилизация. Започнатите промени ще ви направят по-ангажирани и отговорни. Не пропускайте да насочите поглед и върху неща, имащи непряко отношение към вас, но интересуващи ви с перспективите си.

Ще обърнете поглед и към позабравени удоволствия и хора. Дистанцирането само би ви лишило от приятни изживявания. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година