Неделя, 23 Януари 2022
Козирог

Дневен хороскоп
Сряда 29 Ноември 2017

3225

Дневен хороскоп - Козирог - 29.11.2017 - Семейни дела

Сряда ще ви зарадва с успех при реализирането на онова, което сте замислили в служебен или личен план. Чудесно развитие ще имат преговорите, обществените контакти, сделките и договорирането в деловите среди.

 Рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. Старателно избягвайте спорни въпроси. Ако се стигне до разочарование е възможно да се разделите с партньор от бизнеса. Друга група от Козирозите ще проведат разговори с роднини относно наследство. Според обстоятелствата, които формират настоящия момент, сряда се оказва значително начало за вашето укрепване и стабилизация. Близките ви могат да ви помогнат много днес. Ще ви се наложи да направите някои жертви, но бъдете сигурни, че те ще си струват.

Бъдете склонни към отстъпки и в личен план. Не е изключено да се наложи да предприемете непланирано пътуване. Едва ли ще се натъкнете на сериозни затруднения, но бъдете предпазливи спрямо новите познати, с които ще общувате. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Козирог, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година