Неделя, 22 Септември 2019
Козирог

Дневен хороскоп
Петък 29 Юни 2018

1673

Дневен хороскоп - Козирог - 29.06.2018 - Домашно напрежение

Започнатите задачи и работата, с която сте обвързани може на пръв поглед да ви създава повече напрежение днес, но не се тревожете. Петък е благоприятен за успешна реализация на лични цели.

Деловите си намерения ще осъществите чрез партньорство. Добри са и възможностите на ангажираните в бизнеса. Застрашени от скандали са семейните взаимоотношения. Часовете упорит труд не са били напразни. Ще се поздравите с успех, а снабдяването ви с повече средства ще се отрази благоприятно на живота ви. Всичко това ще ви позволи да насочите поглед и към духовните си потребности. Обградете с внимание и любов партньора си, имате да наваксвате много.

Не си измисляйте несъществуващи задачи, текущите са ви достатъчни. На всичкото отгоре към тях ще се прибави и битов проблем, изискващ незабавно решение. Преценете дали е по силите ви да се справите самостоятелно и при необходимост потърсете квалифицирана помощ. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година