Четвъртък, 18 Юли 2019
Козирог

Дневен хороскоп
Неделя 29 Юли 2018

1352

Дневен хороскоп - Козирог - 29.07.2018 - Твърде плодоносен ден

Многото ви ангажименти днес могат да провокират у вас нездрави емоции, конфликти и дори агресия. Неделя не само, че не ви сблъсква с действие, а се оказва и изключително продуктивна в делови план.

Това е валидно за всички от знака, но ще е от особено значение за онези от зодията, които ще действат на партньорски начала. Денят е ярко плодотворен за преговори и договориране. Денят ще ви предложи приятни изненади, стига да сте отворени и да имате настроение за тях. Късметът ви днес е добър и може да ви зарадва с печалби, ако му позволите да се прояви. С помощта на приятел ще се справите в непривична за вас ситуация, ползвайки уменията му.

Съвсем непредвидено и някак между другото ще направите няколко услуги или нещо друго полезно и приятно както за близките си, така и за съвсем непознати хора. Мисълта, че сте зарадвали някого ще ви зареди с добро настроение. Направете и за себе си нещо, което обичате, така денят ще е още по-пълноценен. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година