Вторник, 6 Декември 2022
Козирог

Дневен хороскоп
Понеделник 29 Януари 2018

3742

Дневен хороскоп - Козирог - 29.01.2018 - Стабилни е успешни

Справяйки се със затруднения и свеждайки изненадите до минимум, ще работите върху изпълнение на програмата си днес. При мнозина от Козирозите нервите с административни инстанции или личности продължават, но не достигат до неприятности.

Позициите ви са достатъчно стабилни, а днес се твърде активни, което не без основание ще ви зарадва с желан и заслужен успех в сферите на вашите интереси. Общуването с различни хора ще ви създаде усещане за празничност и това ще ви се отрази обновяващо. Използвайте контактите си, за да подпомогнете финансирането на бъдещ проект. Обвързването му с тежки кредити няма да благоприятства развитието му. В интимната сфера ще се радвате на споделени моменти с партньора си. Въздържайте се от скъпи покупки и развлечения.

Ще възстановите силите си най-добре в позната обстановка и обкръжение. Преценете дали да приемете покана за гостуване или не в зависимост от тонуса си, за да не се получи така, че вместо да се забавлявате да си докарате главоболие или грип. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година