Понеделник, 20 Септември 2021
Козирог

Дневен хороскоп
Петък 29 Декември 2017

3669

Дневен хороскоп - Козирог - 29.12.2017 - Финансов успех

Съдбовните влияния през този ден ясно подчертават, че част от Козирозите ще завоюват приличен финансов успех, а за други се разкрива чудесна възможножност да укрепят деловата си стабилност.

В емоционален план обаче, денят ще е нервен. Това се отнася предимно за контактите ви. Развитията през днешния ден ще изискват да се съобразявате с условията и даденостите, независимо от предпочитанията и мнението ви. В търсене на най-доброто решение за бъдещето си ще откриете неподозирани свои възможности. Подкрепа ще срещнете, ако насърчите и други с идеите си. Предстоят ви интересни и благоприятни за вас събития. Нужен ви е още малко хъс за да успеете. Не обръщайте внимание на дреболиите. Споделете идеите с колегите си. Ще привлечете вниманието им и ще си осигурите съдействие.

Отношенията у дома може да са леко напрегнати поради някаква битова авария, с която ще е трудно да се справите. Потърсете квалифицирани специалисти, не се натоварвайте с неприсъщи функции. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Козирог, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година