Събота, 21 Септември 2019
Козирог

Дневен хороскоп
Неделя 29 Април 2018

1429

Дневен хороскоп - Козирог - 29.04.2018 - Възползвайте се от добрите влияния

Текущ проект, професионална задача или въпрос, по който имате компетентно мнение ще ви потопи в позната атмосфера. Благоприятен ден предоставящ чудесни възможности за много добри постижения във финансов и делови план, но и неприятен от гледна точка на сплетни, клюки и обидни квалификации по ваш адрес.

Добре е да отминете злодумството без внимание и да работите активно по делата и целите си. Поведението на ваш близък може да ви постави в много затруднено положение. Вероятно ще се наложи да се справяте с бъркотията, която е създал. Много важно в случая да е да не се поддавате на емоции и да действате разумно. Ще откриете, че ситуацията не е толкова безнадеждна, колкото може би ще ви се стори в началото.

Ще изникне някаква неотложна задача, за която може да не се чувствате напълно подготвени. Не се отказвайте, но и не бързайте. Шансът ви да се справите не е за пренебрегване, стига да си създадете ясен план на работа. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година