Събота, 3 Декември 2022
Козирог

Дневен хороскоп
Петък 28 Октомври 2022

610

Дневен хороскоп - Козирог - 28.10.2022 - Незадоволителен ден

По подобие на отминалия вече понеделник, петък също ще се окаже незадоволителен за Козирозите.за повечето от родените в знака се очертават лични проблеми, освобождаването от които няма да се получи преди да сте укротили нервността си. Работете за укрепване и стабилизиране.

Първо, събудете у другия силно желание. Който може да стори това, светът ще му принадлежи. Който не успее, ще крачи самотен по пътя си. Когато имате бляскава идея, вместо да я натрапвате на другия, че е ваша, оставете я да се оформи у него, че е негова - тогава ще я хареса и сигурно “ще си сипе и допълнително”. В службата пластовете ще се наместят и всеки ще заеме своето място. Действайте решително. Преживяванията ще са противоречиви. В началото на деня може да ви изненадат с неприятни новини, но след като ги проверите, ще установите, че „дяволът съвсем не е толкова черен“.

Личната ви преценка ще се окаже доста различна от онова, което се опитват да ви представят. Колкото по-малко коментирате, толкова по-малка ще е вероятността да понесете някакви последствия. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година