Неделя, 14 Април 2024
Козирог

Дневен хороскоп
Неделя 28 Октомври 2018

1464

Дневен хороскоп - Козирог - 28.10.2018 - Внимание с лъжата

Обстоятелствата при Козирозите са благоприятни и предоставят добри възможности за спешни действия. Проблемът е само един – не се ползвайте от помощта на лъжата, и се пазете да не станете жертви на ловки мошеници.

Късметът ви е силен, и ползвате ли го по предназначение, ще успеете. Акуратни и прагматични, навреме ще решите интересуващ ви въпрос и на душата ви ще стане по-леко. Навлизате с период на изпитание, в които ще трябва да се справите с доста нелеки неща. Бъдете сигурни, че ще се справите, още повече че наистина сте мотивирани да покажете на какво сте способни. Въздържайте се обаче от необмислени забележки и дайте предимство на дипломатичния тон.

Личния ви живот е във възход, най-после получавате това, от което се нуждаете. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!