Сряда, 13 Ноември 2019
Козирог

Дневен хороскоп
Вторник 28 Ноември 2017

3629

Дневен хороскоп - Козирог - 28.11.2017 - Успех

Материален успех, постигнат на базата на стратегически изградена схема за по-следователни и целенасочени усилия. В деловата си дейност ще постигнете безусловен успех.

Негативното явление за деня е конфликт в службата, който ще се превърне в обоснован повод да накажете противника си. Запазете добрия тон в общуването си и си наложете спокойствие, за да преодолеете разногласията. Няма да ви липсва енергия и силен стремеж да се наложите на всяка цена. Имате блестящи идеи, но ви е нужен такт. Провокации ще ви тласкат към агресия и необуздани емоции. Приемете съветите на партньорите и ще стигнете по-скоро до успеха, който преследвате. С някои неща трябва да се справите сами. Избягвайте контактите с личности, които не познавате твърде добре.

Блокирайте още в самото им начало разговори на теми, към които нямате пряко отношение. Ще си спестите неприятности. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Козирог, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година