Неделя, 5 Април 2020
Козирог

Дневен хороскоп
Неделя 28 Януари 2018

2554

Дневен хороскоп - Козирог - 28.01.2018 - Освобождаване от финансов проблем

Излишествата през днешния не лек ден се отразяват отрицателно на здравето и психиката ви. За огромна част от Козирозите се очертават неприятности от административно естество.

Най-често става дума за измами, от които няма да бъдете материално ощетени, но няма да се достигне до осъществяване на делата, по които действате. Денят е благополучен за освобождаване от финансов проблем. Проучете перспективите за приложение на идеите, които имате, преди да започнете с реализацията им. За времето, през което сте се подготвяли, са настъпили промени, които могат да се окажат неблагоприятни за вас. Жадувате за лично време и любими занимания, е позволете си ги. Преди да се захванете за каквото и да било помислете дали не сте обещали нещо на близките си за днес.

Ако забравите, няма да ви го простят. Но ако привлечете вниманието им точно с това още от сутринта, гарантирано ще ви съдействат за всичко друго. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година