Петък, 24 Септември 2021
Козирог

Дневен хороскоп
Събота 28 Декември 2019

1285

Дневен хороскоп - Козирог - 28.12.2019 - Висока нервност

Проблеми  от лично или домашно естество ще предизвикат проблеми на Козирозите през този ден, а липсата на възможности за качествена работа по стратегическите при други ще събудят яркото им нервно негодувание.

Владейте се и се пазете от измами. Малко сте разсеяни и непредпазливи. Покажете психическа устойчивост и здрав разум, и останете чужди за внушения и користни цели. Не позволявайте да ви налагат мнението си неаргументирано. Така ще респектирате с авторитет и знания. Ще получите добри новини за вашия бизнес. Една отхвърлена от вас личност ще се появи за да напомни отново за себе си. Това е знак за вас, върху който трябва да помислите. Може би нещо дължите. Случайна среща със стари приятели ще ви изпълни с противоречиви емоции.

Ще се зарадвате, че ги виждате, но и ще узнаете, че някой от тях вече не е между вас. Най-приятната част от срещата е, че те ще направят всичко възможно, за да възобновите връзките си такива, каквито са били преди време. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година