Събота, 21 Септември 2019
Козирог

Дневен хороскоп
Четвъртък 28 Декември 2017

3650

Дневен хороскоп - Козирог - 28.12.2017 - Проблеми

Нервен ден поради неосъществена финансова цел и възникнали остри противоречия с колеги в службата или с делови партньори от средите на бизнеса.

Владейте се, защото словесният сблъсък може да нарасне и да предизвика много неприятни и продължителни последствия. Вслушайте се в съветите на близките си. Днес те могат да ви бъдат много полезни. Затруднения в личен план ще ви накарат да потърсите помощта им, а готовността, с която те ще се отзоват ще ви трогне. Имате достатъчно сили за да се справите с предстоящите ви ангажименти и само прекомерен мързел може да ви попречи да го сторите. Още не угаснали светлините от коледните празници и сте готови да се заемете с подготовката на новогодишните.

Намалете темпото, няма за къде да бързате. Дайте си малко почивка, помислете за плановете си в по-далечна перспектива, създайте си и резервни варианти. Скоро ще установите, че са ви много полезни. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Козирог, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година