Понеделник, 27 Януари 2020
Козирог

Дневен хороскоп
Четвъртък 28 Декември 2017

3680

Дневен хороскоп - Козирог - 28.12.2017 - Проблеми

Нервен ден поради неосъществена финансова цел и възникнали остри противоречия с колеги в службата или с делови партньори от средите на бизнеса.

Владейте се, защото словесният сблъсък може да нарасне и да предизвика много неприятни и продължителни последствия. Вслушайте се в съветите на близките си. Днес те могат да ви бъдат много полезни. Затруднения в личен план ще ви накарат да потърсите помощта им, а готовността, с която те ще се отзоват ще ви трогне. Имате достатъчно сили за да се справите с предстоящите ви ангажименти и само прекомерен мързел може да ви попречи да го сторите. Още не угаснали светлините от коледните празници и сте готови да се заемете с подготовката на новогодишните.

Намалете темпото, няма за къде да бързате. Дайте си малко почивка, помислете за плановете си в по-далечна перспектива, създайте си и резервни варианти. Скоро ще установите, че са ви много полезни. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Козирог, както и подходящите решения за гривна!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!


Годишен хороскоп за 2020-та година