Четвъртък, 23 Септември 2021
Козирог

Дневен хороскоп
Петък 28 Август 2020

827

Дневен хороскоп - Козирог - 28.08.2020 - Владейте реакциите си

Днес Козирозите трябва да се владеят в максимална степен. Поводи за невъздържаност ще има, особено от страната на влиятелен човек,който ще издигне бариери пред вас. Не реагирайте остро на действията му, защото ще засилите решителността му, окончателно да провали шанса ви.

Благоприятен време за разширяване на всичко, което представлява интерес за вас. Ако проявите комбинативност и достатъчно упоритост, днешният ден може да се превърне в един от най-успешните за вас през тази седмица. Не се отказвайте от целта и със сигурност ще успеете изцяло да я постигнете. Уреждайте деловите уговорки предимно в писмен вид, чрез съобщения или мейли. Споразуменията от устни разговори ще се окажат нетрайни и нестабилни. Скоро ще разберете, че сте заложили на неправилните партньори и сте в доста неблагоприятна позиция.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2020 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година