Събота, 4 Април 2020
Козирог

Дневен хороскоп
Четвъртък 27 Септември 2018

1661

Дневен хороскоп - Козирог - 27.09.2018 - Делова стабилност

Две съвсем различни посоки ще могат да поемат представителите на Козирозите през настоящият ден. Едната подчертава деловото ви развитие и дава яснота за добри резултати, постигане на пълна реализация на задачите и финансови успехи.

Другата намесва личния ви живот, където ситуацията може да се определи като напрегната и не съвсем приятна. Още от сега следва да знаете, че ако мислите да направите важна крачка по въпрос от личен характер, ще успеете да постигнете целта си, но преди това трябва сериозно да обмислите мотивите и методите за действие. Уверени сте в себе си и се владеете до съвършенство. Това може да се окаже решаващо при контакти ви с делови партньори днес.

Умението ви да отстоявате позицията си без да влизате в открит конфликт с отсрещната страна буди искрено възхищение. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година