Петък, 15 Ноември 2019
Козирог

Дневен хороскоп
Понеделник 27 Ноември 2017

3910

Дневен хороскоп - Козирог - 27.11.2017 - Подкрепа от влиятелни личности

Много добър ден за консултации по интересуващи ви въпроси и за ефектни и действени контакти с влиятелни личности, които няма да останат равнодушни към очакванията ви за подкрепа.

В службата не влизайте в спорове. Ще прераснат в кавги. Скоро ще осъществите целите, към които сте се насочили. Предизвикателствата, голяма част от които днес са свързани с разрушаване на нещо старо и създаване на ново. Със зрялото си поведение ще наложите мнението си над останалите и с това ще си спечелите одобрението им, меко казано. Очевидно се интересувате от него, защото ще продължите да следвате собствените си интереси. Наблюдавайте събитията около себе си и поведението на събеседниците.

Склонни сте да си изграждате прекалено идеални и илюзорни представи за случващото се, а това може да ви изиграе лоша шега. Не обещавайте нищо под влияние на алкохол или емоции. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Козирог, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година