Петък, 19 Юли 2019
Козирог

Дневен хороскоп
Сряда 27 Юни 2018

1675

Дневен хороскоп - Козирог - 27.06.2018 - Подкрепа от влиятелни личности

С положително настроение, наличие на сили и желания ще се чувстват много от вас днес.

Много добър ден за консултации по интересуващи ви въпроси и за ефектни и действени контакти с влиятелни личности, които няма да останат равнодушни към очакванията ви за подкрепа. в службата не влизайте в спорове. Ще прераснат в кавги. Времето ще покаже до колко са основателни претенциите ви, но бъдете честни пред себе си. Трудностите ще ви помогнат да прозрете много неща, такива, които до сега са ви се изплъзвали. Ще подновите сътрудничеството си с човек, с когото ви свързват отминали събития. В семейството са възможни разногласия.

Обстановката около вас днес може да е твърде променлива. Някой ще се опитва да прикрие грешките си, друг да ви прехвърли тихо-мълком работа, трети да ви занимава с лични драми. Дистанцирайте се и систематизирайте днешните задачи, ако искате да довършите поне важните. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година