Неделя, 15 Декември 2019
Козирог

Дневен хороскоп
Сряда 27 Декември 2017

3078

Дневен хороскоп - Козирог - 27.12.2017 - Пълна реализация

Финансовият успех за Козирозите е гарантиран през днешната сряда. С желание и целенасочени действия ще поставите начало на нови начинания, като не пренебрегвате и рутинните си.

Развитията ще подпомогнат намеренията ви и в хармония с пробуждащите се у вас скрити сили ще постигате очакванията си. Днес е ден на съпружеството, отделете повече внимание и време на партньора си, има неща, които сякаш ви убягват и пречат на връзката ви. Храната се усвоява напълно, диетите са излишни. Приемайте нещата, които ви случват по-спокойно. Добре би било, ако споделяте по-често вълненията си, не се затваряйте в себе си. Ваканцията ще ви разнообрази, ако не сте толкова целомъдрени. Нова любов или друга вълнуваща емоция ще озари някои от вас.

Ежедневната работа няма да ви отнеме много време и е по-добре да не я отлагате. Енергетиката ви е стабилна, ще се справите бързо, след което може да разпределите свободното време според личния си избор. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Козирог, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2020-та година