Неделя, 20 Юни 2021
Козирог

Дневен хороскоп
Неделя 26 Ноември 2017

4065

Дневен хороскоп - Козирог - 26.11.2017 - Пазете се от измамници

При Козирозите се очертават проблеми от различно естество, които при мнозина предизвикват объркване или просто временна невъзможност за своевременното им отстраняване.

За момента е най-важно да се запазите от изкушения в деловите среди. Пазете се да не пострадате от измамници. Отнесете се професионално към нечии проблеми и бъдете полезни, ако можете, без да коментирате и да правите оценки, за да не утежните и без друго атмосферата. Това е един подходящ ден да свършите всичко онова, което сте отлагали през изминалата работна седмица, и което ще ви бъде от полза за следващата. Старайте се да бъдете полезни и на околните, така ще се чувствате по-пълноценни. Приятели ви предлагат възможност, която едва ли ще отхвърлите.

Непривично за вас, но днес сте много повече емоционални, отколкото разумни. Ще е добре, ако използвате времето изцяло за любимите си занимания. Ако ви предстоят предварително уговорени срещи, обаче, помислете до колко ще ви зарадват и дали да не ги отложите. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година