Четвъртък, 9 Април 2020
Козирог

Дневен хороскоп
Четвъртък 26 Март 2020

716

Дневен хороскоп - Козирог - 26.03.2020 - Спор за пари

Настроението ви е подтиснато през този четвъртък. Това ще породи определени грижи за някой от Козирозите. Принципно обаче не възникват ситуации, които биха затруднили реализацията ви в една или друга сфера. По-напрегнати ще са служебните взаимоотношения, а при някои не са изключени сблъсъци и разногласия от материално естество.

Шансът ви за надмощие не е слаб, но сега едва ли си струва да губите време, за да се доказвате. Много по-обнадеждаващо е да се насочите към делови контакти. Ще преминат с голям успех. Добрата ви работа напоследък ще бъде оценена. Усилията ви са в правилната насока и съвсем скоро ще постигнете желания резултат. В интимен план всичко върви чудесно. Показателно за това е и завистта, която предизвиквате. Всичко се развива според желанията ви. Съвсем скоро ще се радвате на пълен успех.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година