Вторник, 20 Август 2019
Козирог

Дневен хороскоп
Събота 26 Май 2018

1667

Дневен хороскоп - Козирог - 26.05.2018 - Повишено напрежение

Изпълнение на обща задача ще повиши очакванията ви, но е възможно да бъдете подведени. Труден ден за реализация на делови цели, за контакти с хора от близките или по-далечните среди, и сблъсък с проблеми при осъществяване на личните цели.

Има напрежение, но при по-добра мобилизация затрудненията са преодолими, защото не са фатални. Такива ще са само за служещите си с лъжи. Особено важно за вас е да се осланяте на разума си, а не на чувствата. Липсата на пари ще ви накара да потърсите и други възможности за реализация. Крайно време е да промените хранителния и двигателен режим. За тези от вас, които са в отпуска, полезни ще бъдат активните занимания на открито.

Натоварен ден, задачите ще се сипят като пролетен дъжд. Не се паникьосвайте излишно. Опитайте се да си създадете някакъв ред и да действате последователно. Не се отзовавайте на всяка молба за помощ, която би нарушила привичния ви ритъм. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година