Неделя, 10 Декември 2023
Козирог

Дневен хороскоп
Понеделник 26 Февруари 2018

3632

Дневен хороскоп - Козирог - 26.02.2018 - Внимавайте! Денят е труден

С работа, постоянство и воля днес постигате целите си. През този ден Козирозите трябва да са много внимателни. Понеделник не е от положителните дни колкото и да ви струва, че разполагате с предимство.

Денят ясно подчертава емоционалната ви нестабилност, трудностите в контактите и проблемите, които може да очаквате от началниците си. Денят ще ви предложи приятни изненади, стига да сте отворени и да имате настроение за тях. Късметът ви днес е добър и може да ви зарадва с печалби, ако му позволите да се прояви. С помощта на приятел ще се справите в непривична за вас ситуация, ползвайки уменията му. Не се натоварвайте с чужди отговорности.

Днес може да се ориентирате към дейности, изискващи сръчност, търпение и старание. Намалете инициативата и не се преуморявайте физически. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!