Понеделник, 27 Януари 2020
Козирог

Дневен хороскоп
Петък 26 Август 2016

2145

Дневен хороскоп - Козирог - 26.08.2016 - Домашни ангажименти

Козирозите преценяват вярно и точно обстоятелствата, което ще им позволи да реализират целите си - самостоятелно или в екип с някого. Това ще зависи от обстоятелствата през делниците. Тежкият участък през този ден ще е домът. Битовите ангажименти обхващат точно тази територия и ще предизвикат леко раздразнение. Като цяло ангажименти ще ви заставят да започнете деня си от рано, но няма да съжалявате. Усилията ви ще бъдат забелязани от когото трябва и ще доведат до положително развитите за вас. Ще ви остане време и за семейството, с които ще споделяте намеренията си. Любовни послания ще изострят сетивата ви.

Трудно ще се концентрирате върху сериозните неща. На моменти през деня ще ви се иска да избягате от многобройните си ангажименти. Вярвайте повече на вътрешния си глас и няма да съжалявате. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия годишен хороскоп според датата на раждане. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!


Годишен хороскоп за 2020-та година