Четвъртък, 30 Март 2023
Козирог

Дневен хороскоп
Неделя 25 Септември 2022

672

Дневен хороскоп - Козирог - 25.09.2022 - Административни проблеми

Труден ден, през който мнозина от Козирозите са застрашени от тежък административен удар. Истина е, че голяма част от зодията биха могли да разчитат на влиятелна подкрепа, но точно днес е съмнително, че може да се възползвате от надеждна помощ, въпреки контактите, които ще осъществите.

На вътрешен план този процес ще продължи почти шест месеца - време, през което ще демонстрирате колебания и двойственост, но бързо ще се овладявате и ще продължавате с подчертан ентусиазъм движението си напред. С каквото и да се захванете днес бъдете сигурни, че ще се справите успешно. От вас лъха увереност и ентусиазъм за всяко нещо, с което се захващате. Ще ви се наложи да обясните бъдещите си намерения на ваш познат, който ви е разбрал погрешно. Бъдете спокойни, че нищо няма да попречи на конкретно ваше намерение днес, свързано с любимия човек.

Осигурете си повече движение. Ще се наложи временно да се откажете от изпълнението на текущите си задачи заради недовършени предишни или необходимост от актуализацията им спрямо текущата обстановка. Използвайте методите, които вече сте прилагали. Вкарването в действие на нови само ще усложни нещата. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-