Четвъртък, 2 Декември 2021
Козирог

Дневен хороскоп
Четвъртък 25 Март 2021

956

Дневен хороскоп - Козирог - 25.03.2021 - Пазете се от клевети

Козирозите разполагат с добри възможности за делова реализация, парични печалби и ползотворни контакти. Последните са твърде изразителни от гледна точка на необходимата стабилност, която ще си осигурите чрез подкрепата на влиятелна личност. За известни неблагополучия може да се говори в личен план, и то не за всички.

Често пъти те се свързват с неоснователните изказвания на някои от заобикалящите, които са чиста проба клеветничество, за да навредят на интимните ви взаимоотношения или на тези в семейството. Интересът ви към някого ще ви накара да проявите повече активност към личността му, като потиснете нерешителността си. Имате силна интуиция, която няма да ви подведе, вслушвайки се в нея. Ангажирането ви с нечии проблеми може да ви създаде повече главоболия и да изостри чувствителността ви. Някой от колегите или партньорите, с които обичайно работите, но не се познавате твърде добре ще подскаже с поведението си, че желае да се сближи с вас.

Помислете добре какви може да са последствията и дали промяната на характера на отношенията ви няма да навреди на работата или да създаде други неприятности. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година