Събота, 28 Януари 2023
Козирог

Дневен хороскоп
Сряда 25 Март 2020

1149

Дневен хороскоп - Козирог - 25.03.2020 - Пазете се от клевети

Козирозите разполагат с добри възможности за делова реализация, парични печалби и ползотворни контакти. Последните са твърде изразителни от гледна точка на необходимата стабилност, която ще си осигурите чрез подкрепата на влиятелна личност. За известни неблагополучия може да се говори в личен план, и то не за всички.

Често пъти те се свързват с неоснователните изказвания на някои от заобикалящите, които са чиста проба клеветничество, за да навредят на интимните ви взаимоотношения или на тези в семейството. Не допускайте емоциите да влияят на решенията ви, почти е сигурно, че ще сгрешите. В подобно състояние на духа не може да очаквате пълноценна реализация на целите си. Успокойте се и не правете планове за отмъщение, бъдете великодушни и ще спечелите. Имате очаквания, но за да се превърнат в реалност е нужна работа и смиреност.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-