Четвъртък, 23 Май 2019
Козирог

Дневен хороскоп
Петък 25 Май 2018

1546

Дневен хороскоп - Козирог - 25.05.2018 - Проявете дързост

С организаторските си умения ще свършите в срок и професионално работата си. Грижите за семейството днес са от първостепенна важност за повечето от вас.

Деловият петък носи затруднения, защото се налага да сте много настойчиви при осъществяване на професионалните си задачи. Ако обаче сте планирали в подробности пътя на реализацията си. Стремете се към повече откритост в отношенията, като не допускате парите да се превърнат в причина за конфликти и раздели с близки хора. Не забравяйте, че всеки има право на личен избор, не натрапвайте своя и не ограничавайте свободата на хората около вас. Съобразете се с общите решения. Ориентирайте усилията си към уреждане на въпроси, които ви засягат лично.

Може да са свързани с документи, уреждане на пътуване, здравето ви, имуществото. Постарайте се да свършите своята работа, а не да угаждате на чужди капризи. По възможност си осигурете време за почивка сред природата. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година