Понеделник, 27 Януари 2020
Козирог

Дневен хороскоп
Понеделник 25 Декември 2017

2932

Дневен хороскоп - Козирог - 25.12.2017 - Празнично настроение

Коледа е и денят на Козирозите трябва да бъде насочен изцяло в тази посока. Не допускайте да ви въвлекат в други странични ангажименти.

Единственото важно за което трябва да се погрижите, е да зарадвате близките си с хубави подаръци. За много от вас денят ще премине в полезни срещи, усвояване на нова информация, пътувания и предаване на опит. Важно е всичко да се прави с внимание, да взимате решенията си в спокойна обстановка и да не пренебрегвате отдиха си. Настроението на представителите на знака днес е чудесно. Каквото и да става около вас вие съумявате да запазите висок духа си и да подкрепяте хората, които имат нужда от вас. Попадате на място, в което се чувствате добре и сте заобиколени от вниманието на околните.

Приятното прекарване ви е гарантирано, но не прекалявайте с алкохола. Едва ли някой би могъл да се погрижи за голям празник като днешния по-добре от вас. Предварително знаете какво трябва да се направи, кое къде да се постави, кое е хубаво и кое не бива да се вижда. Ще е добре, ако овладеете желанието да контролирате всички и всичко. Празникът е по-хубав, когато в него има повече участници. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Козирог, както и подходящите решения за гривна!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!


Годишен хороскоп за 2020-та година