Неделя, 22 Септември 2019
Козирог

Дневен хороскоп
Понеделник 25 Декември 2017

2891

Дневен хороскоп - Козирог - 25.12.2017 - Празнично настроение

Коледа е и денят на Козирозите трябва да бъде насочен изцяло в тази посока. Не допускайте да ви въвлекат в други странични ангажименти.

Единственото важно за което трябва да се погрижите, е да зарадвате близките си с хубави подаръци. За много от вас денят ще премине в полезни срещи, усвояване на нова информация, пътувания и предаване на опит. Важно е всичко да се прави с внимание, да взимате решенията си в спокойна обстановка и да не пренебрегвате отдиха си. Настроението на представителите на знака днес е чудесно. Каквото и да става около вас вие съумявате да запазите висок духа си и да подкрепяте хората, които имат нужда от вас. Попадате на място, в което се чувствате добре и сте заобиколени от вниманието на околните.

Приятното прекарване ви е гарантирано, но не прекалявайте с алкохола. Едва ли някой би могъл да се погрижи за голям празник като днешния по-добре от вас. Предварително знаете какво трябва да се направи, кое къде да се постави, кое е хубаво и кое не бива да се вижда. Ще е добре, ако овладеете желанието да контролирате всички и всичко. Празникът е по-хубав, когато в него има повече участници. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Козирог, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година