Сряда, 6 Декември 2023
Козирог

Дневен хороскоп
Петък 24 Септември 2021

898

Дневен хороскоп - Козирог - 24.09.2021 - Добра реализация

Благодатен ден, определящ чудесни постижения, парични придобивки и делова стабилност в службата и бизнеса. Има обаче един недостатък, който час по-скоро трябва да отстраните. Става дума за занижените ви усилия относно контакти в обществото или с партньори. Активизирайте ги! Наложително е!

При някои не е изключено да възникне известно неравновесие при провеждане на преговори. В тази насока следва да действате по-умерено и да не давате предимство на негативните тенденции. Приятел ще ви предложи помощта си. Приемете я, за ваше добро е. Не бъдете високомерни и в случай на нужда потърсете компетентна оценка. Ще бъдете обзети от силни чувства към човек, който нехае за тях. А в същото време не забелязвате интереса на друг, истински влюбен във вас човек. Пазете старателно вещите, предметите и парите си.

Не е желателно да посещавате криминогенни райони в тъмната част на денонощието, но ако все пак се налага да го направите, осигурите си подходящ придружител. Избягвайте контактите с непознати, може да станете жертва на мошеници. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!