Петък, 28 Февруари 2020
Козирог

Дневен хороскоп
Вторник 24 Септември 2019

1499

Дневен хороскоп - Козирог - 24.09.2019 - Добра реализация

Благодатен ден, определящ чудесни постижения, парични придобивки и дело-ва стабилност в службата и бизнеса.

Има обаче един недостатък, който час по-скоро трябва да отстраните. Става дума за занижените ви усилия относно контакти в обще-ството или с партньори. Активизирайте ги! Наложително е! При някои не е изключено да възникне известно неравновесие при провеждане на преговори. В тази насока следва да действате по-умерено и да не давате предимство на негативните тенденции. Ръководейки се от разума и желанията си, ще постигнете повече.

Ще изберете това, което преценявате като най-добро за вас и няма да сбъркате. Не пропилявайте времето си да убеждавате някого в правотата на мислите си, погрижете се за себе си, но и не оставяйте у другите усещане за отчужденост. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план през оставащата част от годината. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден в 18:00 часа ние ще публикуваме хороскопа за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него!


Годишен хороскоп за 2020-та година