Сряда, 7 Декември 2022
Козирог

Дневен хороскоп
Понеделник 24 Октомври 2022

755

Дневен хороскоп - Козирог - 24.10.2022 - Проблеми в службата

Труден е неприятен ден, който сигнализира за проблеми в службата, а при някои от Козирозите, за временно здравословно неразположение. Добри възможности за реализация на целите ще имат преговарящите. Условията са много благоприятни за провеждане на надеждни контакти в обществото.

Трета група са силно разочаровани от приятели или роднини, а четвърти се сблъскват с враждебни настроения в обществените си контакти. Нестабилността е ярка характеристика за този ден. Днес ще се отворят много врати пред вас. Каквото и да правите, го правите с талант и чар, и така ставате привлекателни за другите. Част от плановете ви ще претърпят промени, но други ще се развият по-добре отколкото сте очаквали. Държите се непредвидимо със сърдечния партньор и това не е във ваша полза. Убедителни сте и най-вероятно ще се наложи да заемете медиаторска позиция между две враждуващи страни.

Изслушайте аргументите им и, ако установите, че спорът е заложен повече на емоционална, отколкото на рационална основа, опитайте се да отложите обсъждането докато страстите поохладнеят. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година